IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Najava: Svečano obilježavanje 20 godina rada UKS "Emaus"

Emaus pozivnicaUdruga katoličkih studenata "Emaus" već godinama okuplja studente katoličke vjeroispovjesti koji studiraju u Sarajevu. Na prvom mjestu, nastoji ponuditi kvalitetan duhovni sadržaj koji će omogućiti rast i sazrijevanje u vjeri te kroz različite projekte i volonterske akcije omogućava razvoj talenata i kreativnosti kod mladih. U ponedjeljak, 14. listopada, Udruga "Emaus" će proslaviti 20 godina postojanja i vrijednog rada. Svečani program će započeti misnim slavljem u 18h, koje će predvoditi nadbiskup vrhbosanski Vinko kardinal Puljić u kapelici Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.. Nakon misnog slavlja, uslijedit će bogat program te prigodan domjenak za sve goste.

Ovom prilikom pozivamo Vas da nam se pridružite u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih "Ivan Pavao II", kako bismo zajedno proslavili jubilej!

UKS "Emaus"

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE