IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

ProRure: IT seminar održan u Augsburgu

ProRure CoverU Augsburgu se, u razdoblju od 04.-06. listopada, održala još jedna aktivnost poljoprivredne mreže za ruralni razvoj u Europi ProRure, čiji je gost i NCM Ivan Pavao II.

Ovaj susret imao je za cilj ponuditi edukaciju u komunikacijskim tehnologijama, gdje su se sudionici upoznali s najnovijim alatima za razmjenu informacija, ali i saznali više o važnosti zaštite osobnih podataka na internetu.

Podsjećamo da ProRure mreža postoji već treću godinu, u okviru programa Erasmus+, a okuplja partnere i goste iz 10 zemalja: Bugarske, Rumunjske, Belgije, Slovačke, Poljske, Njemačke, Francuske, Italije, Španjolske i Bosne i Hercegovine. Mreži su se priključile katoličke organizacije za ruralni razvoj koje zajedničkim snagama rade na osnaživanju, povezivanju i susretu ruralnih pokreta u Europi kroz promicanje ideje zajedničkog angažmana u Europi. NCM Ivan Pavao II je gost-član ove Mreže s obzirom na projekt Iuvenes Fructus koji potiče zapošljavanje mladih u poljoprivredi.

ProRure 1

Minja Todorović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE