Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Godišnje planiranje aktivnosti NCM-a "Ivan Pavao II."

godisnje planiranje KopirajNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. je mjesto koje više od deset godina okuplja mlade iz svih dijelova Bosne i Hercegovine pružajući im priliku za rast i razvoj te promičući kršćanske vrijednosti kroz znanje, duhovnost i susrete. 
U prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. od 3. do 5. rujna održano je godišnje planiranje aktivnosti za djelatnike Centra za mlade. Zajedno s ravnateljem don Šimom Maršićem i zamjenicom ravnatelja Renatom Vrdoljak, djelatnici su se najprije osvrnuli na proteklu godinu – izazove, poteškoće, probleme, ali i uspjehe i postignuća. 
Svako jutro susret je započinjao sv. misom u kapelici sv. Ivana Pavla II., nakon čega bi uslijedio rad na planiranju, pauza, te nastavak. 
Da bi Centar za mlade rastao, živio i djelovao potrebno je pronaći probleme i istaknuti dobre i kvalitetne aktivnosti, stoga se radilo na novoj raspodjeli projektnih aktivnosti i značajnih događaja koje organizira ova ustanova. 
Također, razgovaralo se o novim projektima koji čekaju svoju realizaciju u započetoj akademskoj godini tražeći najbolje načine, sredstva i mogućnosti da bi oni uspjeli a ponajprije odjeknuli i imali djelotvornosti na područjima gdje su mladi, za koje Centar i postoji.  
Ono što je uvijek bitno je podrška koju neprestano djelatnici trebaju pružati jedni drugima, pokazujući nadu i vjeru u kolegu pored sebe da svojim talentima i sposobnostima može učiniti i slagati mozaik koji Centar za mlade pruža mladima. To je ono što i ravnatelj don Šimo uvijek naglašava svojim djelatnicima – međusobna podrška, razumijevanje, vjera u svoje sposobnosti i uvažavanje kritike da bi mogli rasti i napredovati. 
Ovom prilikom djelatnici Centra za mlade žele svim mladima, studentima i učenicima obilje Božjeg blagoslova u narednoj akademskoj/školskoj 2019./2020. godini da rastu, sazrijevaju i razvijaju svoje sposobnosti i talente te ih dijele s drugima.
 
Filipa Lončar
 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE