IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mali putokazi u život: Peti dan kampa obilježen sportskom Olimpijadom i bogatim zabavnim programom

DSC 0222 Kopiraj

Peti dan kampa „Mali putokazi u život“, projekta koji već devet godina NCM“Ivan Pavao II“ realizira u suradnji s dječjim domovima bez roditeljskog staranja u BiH, obilježen je završnim sportskim i edukativnim aktivnostima. 

Nakon zajedničkog okupljanja na jutarnjoj gimnastici i doručku, sudionici su proveli vrijeme kroz Olimpijske igre koje su pripremili CSI (Centro Sportivo Italiano).

DSC 0177 Kopiraj

Poslije igara i obnavljanja snage ručkom, sudionici su imali priliku sudjelovati u radionicama koje su pripremili vršnjački edukatori NCM „Ivan Pavao II“. Zajednički zaključak radionica je važnost razvijanja pozitivne slike o sebi. Vrijeme prije večere, CSI je nastavio sa sportskim igrama, te su u ovom periodu zaključili aktivnosti koje su pripremili za ovogodišnji kamp.
DSC 0300 KopirajOkupljeni oko logorske vatre, 35 sudionika, volonteri CSI, edukatori i koordinatori projekta su proveli zajedničku evaluaciju i podijelili svoje dojmove o kampu. Svi sudionici, ali i edukatori su se složili da su sportske aktivnosti novina koju ćemo prakticirati i dalje te da je program bio ispunjen sadržajem koji je ponudio za svakoga po nešto, bilo da se radi o edukativnim, kreativnim radionicama, igri, plesu, sportu ili zabavnom dijelu programa.
Večernji dio programa bio je ispunjen zanimljivim glazbenim programom gdje su mladi imali priliku predstaviti svoju skupinu skečevima svake grupe. Predstavljena je i himna pjesme „Bori se“ s koreografijom, a nastavak programa obilježile su karaoke i ples.

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE