IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Fair play obilježio četvrti dan kampa „Mali putokazi u život“.

DSC 1000 KopirajJutarnja gimnastika označila je početak četvrtog dana ljetnog kampa Mali putokazi u život. Sudionici su u jutarnjim satima učestvovali u aktivnostima koje su za njih spremili edukatori iz Italije (CSI). Uz edukativno sportske aktivnosti sudionici su imali priliku učiti timskom radu i fair play-u.

Navedene sportske aktivnosti su bile natjecateljskog tipa prilikom čega su sudionici bili podjeljeni po grupama te je svaka aktivnost imala različit sadržaj.
DSC 0050 KopirajU popodnevnim satima nastavile su se aktivnosti koje su vodili edukatori NCM-a. Sudionici su zasluženo uživali u zabavi koje su donijele Olimpijske igre, a one su bile i savršena borba s dnevnom visokom temperaturom. 

DSC 0017 KopirajKao i proteklih dana, predvečerje je bilo obilježeno vježbanjem himne kampa, pjesme ''Bori se'', nakon čega je bilo upriličeno filmsko večer. Uz pjesmu i film, sudionici su imali priliku da se opuste i odmore od aktivnosti koje su ispunile današnji dan.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Studeni 2020
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE