Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Treći dan kampa Mali putokazi u život protekao u edukativnoj igri i zabavi

DSC 0781 KopirajTreći dan kampa Mali putokazi u život protekao u edukativnoj igri i zabavi.

Još jedan dan u sklopu ljetnog kampa Mali putokazi u život je bio posebno lijep jer su sudionici imali priliku uživati u zajedničkom izletu.
U jutarnjim satima, nakon gimnastičkih aktivnosti koje je predvodio djelatnik Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Mario Tucaković, sudionici su imali priliku sudjelovati u sportsko edukativnim aktivnostima koje su za njih pripremili edukatori iz Milana.
DSC 0785 KopirajU popodnevnim satima, sudionici su se zajedno s edukatorima CSI-a i NCM-a uputili ka bazenima gdje su proveli svoje poslijepodne. Na bazenima su imali priliku učiti se vodenim sportovima kao i poboljšanju svojih plivačkih vještina.

DSC 0808 KopirajNakon povratka u kamp, uslijedio je kratki odmor uz večeru. Nakon toga su uživali u edukativno zabavnom programu koji su za njih spremili edukatori NCM-a. Još jedan dan kampa završio je uz smijeh, zabavu, igru i druženje uz cjelodnevno učenje kroz sportsko edukativne aktivnosti.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Siječanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE