IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Obilježen Dan mjesne zajednice Otoka

djeca Copy

U utorak, 11. lipnja obilježen je Dan mjesne zajednice Otoka na području grada Sarajeva. Budući da se Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II nalazi na području mjesne zajednice Otoka sudjelovao je na ovom svečanom događaju. Prije svečanog programa ravnatelj Centra za mlade vlč. Šimo Maršić je položio cvijeće kao i ostali predstvnici lokalne samouprave.

dan opcine 1

U programu u ime Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. nastupili su djeca iz vrtića Anđeli Čuvari, te Animatori Vrhbosanske nadbiksupije koji su otplesali plesnu točku. Nakon završetka programa sudjelovali su na svečanoj sjednici u prostorijama mjesne zajednice gdje su se uručile zahvalnice. Ovim putem želimo se zahvaliti mjesnoj zajednici Otoka na pozivu i gostoprimstvu.

dan opcine Copy

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE