IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Produžene prijave za mini volonterske i/ili medijske akcije

Poziv slika 2Budući da Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. već nekoliko godina uspješno realizira projekt Škole volonterizma te svake godine raste broj sudionika, obavještava sve zainteresirane skupine da su prijave za mini volonterske i/ili medijske akcije produžene do 19. lipnja 2019. godine.

Još jednom podsjećamo da svi mladi koji se žele prijaviti na ovaj natječaj, a ne znaju što u svojim župnim, lokalnim zajednicama realizirati, Centar za mlade predlaže nekoliko volonterskih akcija, a to su: akcija prikupljanja knjiga, darivanja krvi, čišćenje i uređenje parkova, životnih prostora, uređenje župe, škole, akcije u staračkim domovima, pravljenje kućica za ptice, šetnja s manje pokretnim korisnicima staračkim domova, posjeta dječjim bolničkim odjeljenjima, rekreativno trčanje + čišćenje dionice kojom mladi trče, druženje mladih i njihovih roditelja uz društvene igrice.

Budući da je ove godine kroz projekt ostvarena suradnja s Medijskim centrom Vrhbosanske nadbiskupije, osim volonterskih akcija, mladi mogu prijaviti i medijske akcije, kao npr: raditi na pokretanju školskog ili župnog listića, ili barem kreiranja školskog panoa na kojemu će učenici lijepiti vijesti i fotografije s nekih njihovih događaja. Također, raditi na objavljivanju vijesti i fotografija učenika s ekskurzija, izleta, dolazak u Redakciju Katoličkog tjednika i uvid u stvaranje novine, zatim akcija „biti novinar jedan dan“, organizirati intenzivni tečaj fotografije, s mladima ako je izvodivo organizirati zajedničko snimanje reportaže i sl.
Sve prijavljene akcije moraju biti realizirane do 11. listopada.

Za svaku akciju koja zadovolji kriterij na ovom natječaju predviđen je iznos od 500,00 do 1 000,00 KM.

Kako se prijaviti?
Mladi iz škola ili župa koji su zainteresirani realizirati mini volontersku/ medijsku akciju trebaju ispuniti prijavni obrazac te uz prijavni obrazac koji se nalazi ovdje, priložiti i
- potvrdu odgovorne osobe (npr. župnika, nastavnika, profesora);
- prijedlog termina realizacije akcije
- plan aktivnosti i potrepština/ potrošnje (ukoliko skupina ima svoju ideju);

Navedene dokumente potrebno je dostaviti poštom i u elektronskoj formi do 19. lipnja na e-maail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te na poštansku adresu: Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“, Gatačka 18, 71000 Sarajevo, BiH s naglaskom „Za volonterske i medijske akcije".
Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 033/ 766 225. Kontakt osoba: Josip Milanović.

Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE