Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Koračajmo zajedno: Završen ciklus radionica u školama u Odžaku, Palama, Novom Goraždu i Višegradu

Odzak1

U razdoblju od 28. do 31. svibnja, tim edukatora međureligijskog projekta Koračajmo zajedno održao je posljednje radionice za školsku godinu u sljedećim školama OŠ Vladimir Nazor Odžak, Osnovna škola Pale i Srednjoj školi Ivo Andrić u Višegradu.

Osim u školama, jedna od radionica je održana u Novom Goraždu u suradnji s mladima iz Pravoslavne crkve. Na radionicama su učenicima predstavljeni vjerski običaji naroda u Bosni i Hercegovini, te se razgovaralo o važnosti osobnih vrijednosti i međusobnom razumijevanju ljudi kroz radonicu Slušam te gledam te – identitet, kultura i vrijednosti. Takođe, sudionicama radionica predstavljeni su ljetni kampovi koji će se održati u razdoblju koje slijedi, te su mladi pozvani na sudjelovanje. Riječ je o Interetničkom i međureligijskom kampu koji će se po prvi put održati ove godine, u Mostaru u Duhovnom centru Emaus i dugogodišnjem ekumenskom kampu Friedensgrund koji će se ove godine održati u Komušini kod Teslića.

Pale radionica

S.S. 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Rujan 2019
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE