Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Zahvalni susret za volontere, edukatore i animatore Centra za mlade

zahvalnisusret2019tedeumU subotu, 1. lipnja 2019. godine, u suradnji Nadbiskupijskog centara za pastoral mladih Ivan Pavao II. i Udruge katoličkih studenata Emaus upriličena je misa zahvalnica za proteklu godinu Te Deum, kojoj su nazočili članovi UKS Emaus, edukatori, animatori i volonteri Centra za mlade.

Misno slavlje predvodio je ravnatelj NCM- a vlč. Šimo Maršić, koji je  na samom početku zahvalio svim nazočnim za njihov doprinos u realizaciji brojnih aktivnosti Centra za mlade kroz školsku/akademsku 2018./2019. godinu. Nakon naviještenog evanđelja, mladima je prigodnu propovijed uputio đakon Stipica Lešić, koji je u prethodnoj godini obavljao praksu u Centru za mlade. Stipica je potaknuo mlade da kroz svoj volonterski rad nikada ne zaborave tražiti lice Božje, jer je upravo to najbitnija razlika između kršćanskog volonterizma i aktivizma. Također se osvrnuo na važnost molitve i prepoznavanja Božjih darova u vlastitom životu.

Po završetku misnog slavlja, upriličen je zajednički ručak te rekreativne i zabavne aktivnosti za mlade na Termalnoj rivijeri Ilidža i obližnjoj kuglani. 

Ovim cjelodnevnim druženjem, Centar za mlade je želio izraziti zahvalnost mladima za njihovu marljivost i nesebično darivanje vremena, uz postojeće školske i studentske obveze, i realizaciji aktivnosti Centra, te im pružiti još jednom priliku da jačaju timski duh, kako bi zajedničkim snagama, i u razdoblju koje slijedi, mogli biti promotori pravih vrijednosti među vršnjacima, ali i u društvu u cjelini.

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE