IZDVOJENO
Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mali putokazi u život: Održana sportsko-edukativna radionica

radionica Turija sport CopyU subotu, 11. svibnja održana je radionica sportsko- edukativnog karaktera u domu za djecu bez roditeljskog staranja Selo mira u Turiji. Sportsko- edukativnu radionicu u okviru projekta Mali putokazi u život realizirali su vršnjački edukatori Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II.Damir Šarac i Ružica Marković koji su upoznali mlade s odgojnom vrijednosti sporta kroz koju mogu razvijati i svoj duh kao svoje tjelesne sposobnosti i talente.

Kroz trosatnu radionicu, u okviru koje su bile realizirane tjelesne aktivnosti i igre gdje je sport prikazan kao bitan instrument u odgoju i razvoju djece i mladih 30-ero djece, zajedno s edukatorima imali su priliku na zabavan i edukativan način raditi na unapređenju zdravlja i rekreacije te poboljšanju vještina pamćenja i timskog rada, što je i bio cilj realizirane sportsko-edukativne radionice.

Na kraju radionice, mladi su upoznati s ovogodišnjim programom kampa koji će se realizirati na ljeto za sudionike radionica na kojemu će se upoznati sa sudionicima iz drugih mjesta koji su također sudjelovali u ovom projektu.

Ružica Marković

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE