Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radionica o važnosti sporta za djecu u Zenici

puz slike zenicaU subotu 11. svibnja vršnjački edukatori projekta Mali putokazi u život realizirali su radionicu u dječjem domu Porodica u Zenici. Cilj radionice bio je predočiti djeci sportsku ulogu u životu, te važnost zdravog duha kroz vježbu i sportske igre. Radionica je započela zagrijavanjem, te tjelovježbom, nakon čega su edukatori predstavili sportske igrice.

Djeca su unaprijedila motoričke vještine, te iskusila sportsku inicijativu koja im može biti smjernica kroz razne životne okolnosti. Razvijanjem sportskog duha također uče uživati u sportu kao aktivnosti koja razvija psihomotorne sposobnosti.

Pošto se bliži kraj akademske/školske godine, a samim tim i radionice u sklopu ovoga projekta, vršnjački edukatori Davor Puljić i Mateo Bunjevac su s mladima razgovarali o mogućnosti sudjelovanja u kampu. Kamp koji se realizira preko ljeta, u sklopu navedenoga projekta, omogućuje sudionicama radionica da kroz jedan kreativan i zanimljiv način nastoje živjeti u zajedništvu, međusobno dijeliti i darivati ljubav, radost, smijeh, ali pružiti i utjehu.

Zahvaljujemo se djelatnicima dječjeg doma Porodica u Zenici, a posebno djeci i mladima na otvorenosti i susretljivosti.

Davor Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE