Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Pedagozi iz Austrije posjetili NCM

IMG 9252U utorak, 16. travnja, NCM Ivan Pavao II, posjetila je grupa austrijskih pedagoga iz Linza. Cilj njihove studijske posjete bio je upoznati pedagoške metode rada s djecom na različitim područjima, te razmijeniti iskustva s pedagozima i drugim sudionicima u radu s djecom, u Bosni i Hercegovini.

U Centru za mlade su, uz pomoć djelatnika i volontera iz Njemačke, Tobiasa, gosti imali priliku saznati više o projektima i radu s mladima, nakon čega su se uputili u dječji vrtić Anđeli čuvari. U vrtiću su edukatorice podijelile svoja iskustva u radu, te su se upoznale s načinima rada austrijskih odgojnih ustanova.

IMG 9254

Studijska posjeta je podržana od strane austrijskog Caritasa, odnosno specijaliziranog časopisa NAŠA DJECA namijenjenog razvoju obrazovanja u dječijim vrtićima u Austriji obraćajući se prvenstveno odgojiteljima u obrazovanju i radu u vrtićkim ustanovama, učiteljima i nastavnicima, studentima, kao i svima drugima koji su zainteresirani za obrazovanje u ranom djetinjstvu.

Minja Todorović

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE