Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Održana radionica Vrijedni pažnje za učenike u Novoj Biloj

Nova bila KopirajNadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. u programu svojih aktivnosti realizira radionice projekta Klik za zdravlje.

U ponedjeljak, 18. ožujka, edukatori Centra za mlade, Tamara Bakula i Strahinja Savić, održali su radionicu za mješovitu grupu učenika Srednja škola Travnik – Nova Bila . Tema radionice je imala cilj upoznati mlade s oblicima zanemarivanja i načinom komunikacije s vršnjacima ukoliko se osjete takvima. Kroz edukativan sadržaj i zanimljive igrice sudionici su naučili koliko je važan značaj pravilne komunikacije među vršnjacima. Interaktivnim razgovorom mladi su podijelili razna iskustva kojima su svjedočila koliko je zanemarivanje zanemarno i istaknuli potrebu za prevencijom ove vrste problema.
Zahvaljujemo se Srednjoj školi "Travnik" – Nova Bila te se radujemo idućem susretu.
Tamara Bakula

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE