Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Radost mladosti: Duhovni poziv u naviještanju Evanđelja

U ponedjeljak, 18. ožujka u večernjim satima na Radio Mariji u emisiji Radost mladosti, naši volonteri Josipa i Tomislav su ugostili vlč. đakona Ivana Dragičevića i bogoslova Sandra Jurešića. Razgovarali su o duhovnom pozivu: što je poziv i kako ga prepoznati te na koji način razlikovati zvanje od poziva. Naši gosti su dali jedno iskreno svjedočanstvo vjere te potaknuli na hrabrost u svjedočenju Evanđelja i prihvaćanju Kristovog puta. Odazvati se na svećenički poziv, kažu, nije lako, ali Bog daje milost i dar prihvaćanja istoga. Što su još podijelili sa slušateljima Radija Marije te kako su prenijeli duh radosne kršćanske maldosti, poslušajte u privitku ispod teksta.   

Poslušajte

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE