Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Mali putokazi u život: još jedna radionica za djecu u JU "Dom porodica"

radionica domporodicaU subotu, 16. ožujka, u sklopu projekta Mali putokazi u život  edukatori Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. Davor Puljić i Mateo Bunjevac održali su edukativnu radionicu za djecu bez roditeljske skrbi u JU Dom Porodica u Zenici.

Tema radionice je bila samopuzdanje i važnost samopouzdanja u našem oblikovanju osobnosti i životu. Sudionicima je najprije prikazan animirani film edukativnog karaktera u kojemu su sudionici prepoznali važnost razvijanja zdravog odnosa prema sebi i poimanja o vrijednosti i veličini osobe. U filmu je prikazano kako određeni likovi individualno proživljavaju teške trenutke na očigled svojih prijatelja da bi na kraju upravo prijateljstvo bilo važno kao poticaj rasta samopuzdanja kod takvih osoba. Na kraju, izveden je zaključak kako naši prijatelji, kojima smo okruženi, utječu na naše samopuzdanje te koliko je bitno imati prave prijatelje oko sebe.
Ovim putem zahvaljujemo JU Dom Porodica u Zenici te u dobrom raspoloženju,s još boljim temama i igrama, nastavljamo suradnju.
Davor Puljić

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2019
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE