Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenje kroz igru – radionica za mlade u Kući nade

Radionica memory u PosaviniU srijedu, 13. veljače u Centru za edukaciju i rehabilitaciju Kuća nade u Odžaku, održana je još jedna sportsko-rekreativna radionica. Djelatnica Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II., a ujedno i voditeljica Regionalnog ureda za mlade u Posavini, Amanda Đogaš, koja je vodila radionicu, upriličila je susret s mladima koji imaju poteškoće u razvoju, za koga je i sama radionica namijenjena.

Pošto je već uobičajeno da se realiziraju ovakvi susreti u Kući nade, sudionici su bili iznimno radosni zbog još jednog zajedničkog rekreativno-edukativnog druženja. Ovaj put su odlučili vrijeme provesti uz igru Memory, tako što su se podijelili u dvije grupe i srdačno bodrili svoju ekipu. U igri su morali pronalaziti dva ista pojma koji su bili zalijepljeni na tanjure te okrenuti naopako. Igra je zahtijevala koncentraciju pa su se zbog toga, nakon proglašenja pobjedničke grupe, odlučili opustiti uz svima dobro poznatu igru dan – noć, što im je bilo posebno zanimljivo.

Nakon formalnog dijela radionice, uslijedilo je druženje uz kavu i slatkiše, zajedno sa ostalim djelatnicima Centra za edukaciju i rehabilitaciju, kojima se ovim putem zahvaljujemo na gostoprimstvu i radujemo idućem susretu.

Amanda Đogaš

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Kolovoz 2019
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE