Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Neočekivana zima u KŠC-u u Travniku

Animatori travnikUčenici prvih i drugih razreda osnovne škole, uživali su u jučerašnjem iznenađenju koje su im priredili članovi sekcije animatora i volontera. Naime, naši animatori priredili su tematski program pod nazivom „Zima“, kojim su obradovali mališane tijekom prva dva školska sata. Članovi sekcije, njih 21, tijekom posljednje dvije godine su uspješno završili specijalizaciju animatora, stoga su pripremili program za četiri odjeljenja osnovne škole.

Animatori, podijeljeni u četiri grupe, počeli su program s igricama upoznavanja, nakon čega su nastavili raditi s mališanima kroz kreativne radionice i izradu božićnog i novogodišnjeg nakita i ukrasa koji nas podjećaju na zimske blagdane.

travnikkSa zadovoljstvom su prihvatili ove mini zadatke koje su radili u grupama sa svojim školskim prijateljima. Po završetku učenici su pojedinačno predstavili svoje radove i pokazali na što ih podsjeća riječ „zima“. Ova riječ je, tako, naše mališane, podsjetila na radost, snijeg, Božić, sanjkanje, grudanje, sreću i igranje.
I naši animatori su uživali u ovom novom zadatku, koji je nastavak njihovog rada od prošle školske godine, kada su članovi ovi sekcije pripremili više tematskih programa za mališane iz produženog boravka.

Animatori će već nakon božićnih blagdana nastaviti raditi na pripremi novog tematskog programa i za druga odjeljenja u našem školskom Centru.

Alen Gudalo

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE