Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

USUSRET JASLICAMA SVJETALA I ŽIVOTA

DSC00023Vrijeme došašća framaši iz Domaljevca započeli su u subotu, 1. prosinca uoči prve nedjelje došašća obredom paljenja svijeće ispred Jubilarnog križa kojeg su unijeli u župnu crkvu i zatim upalili prvu svijeću na adventskom vijencu, posebnome znaku vremena došašća u župi, kako ne bi bio samo Advent u Domaljevcu, nego da bi i Domaljevac bio u adventu, u budnosti za dar i za dobro.

Također, poslije obreda paljenja prve svijeće, framaši su imali i obred primanja i obnovu obećanja, dok su na prvu nedjelju došašća nakon svetih misa i nedjeljnog ručka, članovi humanitarne sekcije Otvori srce za ljude u potrebi započeli su svoj adventski hod posjetom korisnika staračkog doma Dobro srce u Domaljevcu odvojivši dio svog vremena za stare i nemoćne.

Paralelno s ovim aktivnostima, sretni smo i Bogu zahvalni da je i dio mladih iz naše župe proteklog vikenda sudjelovao na programu formacije animatora Mladi za mlade, programa Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. te započeli svoje prve korake u jednogodišnjoj formaciji koja se održava u Odžaku pod okriljem Regionalnog ureda Centra za mlade u Posavini.

Frama Domaljevac

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE