Uskrsni susret - Emaus

fb.pngyt.pngin

Poziv za prijave nove generacije Škole animatora otvoren do 6. studenog

Untitled Kopiraj

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih "Ivan Pavao II." nastavlja s programom Škola animatora "Mladi za mlade” u školskoj 2020/2021. godini.

Sudjelovanjem u Školi animatora mladi imaju mogućnost osposobiti se za konkretni pastoralni rad usvajanjem znanja o radu s malom i velikom skupinom te pojedinim skupinama/sekcijama aktivnim u župi (ministranti, krizmanici, zbor, susreti mladih..) te na taj način postaju aktivni članovi župne zajednice.

Škola animatora je projekt na razini nadbiskupije, a realizira se kroz četiri formacije (vikend susreta) u jednoj školskoj godini te završnu sedmodnevnu specijalizaciju za vrijeme ljetnog raspusta. Pored realizacije programa u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih “Ivan Pavao II.” u Sarajevu, program se realizira i u Pastoralnom centru u Odžaku.

Poželjno je da iz jedne župe bude prijavljeno najmanje troje mladih, uzrasta od 15 do 25 godina, koji će sudjelovati u formaciji, kako bi jedni drugima bili podrška te ostvarili kvalitetnije učinke.

Svoje mlade možete prijaviti do 6. studenog 2020. godine, svakim danom od 08 do 16 sati u Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih „lvan Pavao II." na broj 033/766-226 ili 063 488 875 te putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Kontakt osoba je Antonio Topalović, projekt koordinator.
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, osjećajte se slobodnim kontaktirati nas na navedene brojeve ili e-mail.

 

Because we care: Predavanje o mogućnostima kriznih intervencija tijekom pandemije

123052484 1231002243950027 6973478577569475257 nU prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. u ponedjeljak, 26. listopada uspješno je održano još jednom predavanje u sklopu projekta Because we care- edukacija o zaštiti djece. Online predavanje koje je vodila dr. sc. Mirela Badurina, direktorica BHIDAPA-e na temu Mogućnosti kriznih intervencija tijekom pandemije- psihosocijalna podrška u cilju zaštite mentalnog zdravlja i dobrobiti djece, mladih i obitelji okupilo je ravnatelje i profesore osnovnih i srednjih škola, predstavnike službi za socijalni ra s kojima Centar za mlade Ivan Pavao II. već godinama uspješno surađuje.

Opširnije: Because we care: Predavanje o mogućnostima kriznih intervencija tijekom pandemije 

Obilježen XIII. rođendan NCM-a Ivan Pavao II.

ncm1U četvrtak, 22. listopada na spomendan Sv. Ivana Pavla II., u Sarajevu je sv. misom, koju su prijatelji Centra mogli pratiti u izravnom prijenosu, u skladu s epidemiološkim mjerama proslavljen XIII. rođendan NCM-a.
Euharistiju u kapelici Centra predslavio je vrhbosanski nadbiskup metropolit Vinko Kard. Puljić u koncelebraciji 10-ak svećenika među kojima su, između ostalih, bili generalni vikar VN-a mons. Slađan Ćosić i ravnatelj NCM-a Ivan Pavao II. dr. vlč. Šimo Maršić.

Opširnije: Obilježen XIII. rođendan NCM-a Ivan Pavao II. 

Nova generacija vršnjačkih edukatora i animatora instruktora Centra za mlade

DSC 0340Dana 16. i 17. listopada, u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih Ivan Pavao II. održana je edukacija Trening za trenere, na kojoj je sudjelovalo 15 mladih, budućih vršnjačkih edukatora Centra za mlade. Cilj ove edukacije bio je pružiti mladima priliku za usvajanjem osnovnih prezentacijskih i komunikacijskih vještina, te metoda rada s grupom.

Opširnije: Nova generacija vršnjačkih edukatora i animatora instruktora Centra za mlade

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2020
P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE