Valentinovo - Emaus

fb.pngyt.pngin

Učenje kroz igru – radionica za mlade u Kući nade

Radionica memory u PosaviniU srijedu, 13. veljače u Centru za edukaciju i rehabilitaciju Kuća nade u Odžaku, održana je još jedna sportsko-rekreativna radionica. Djelatnica Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II., a ujedno i voditeljica Regionalnog ureda za mlade u Posavini, Amanda Đogaš, koja je vodila radionicu, upriličila je susret s mladima koji imaju poteškoće u razvoju, za koga je i sama radionica namijenjena.

Opširnije:Učenje kroz igru – radionica za mlade u Kući nade

Otvorena izložba "hodočasničkih" fotografija vlč. Ilije Orkića

thumbnail Kopiraj

[English version below]

 

U Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II. otvorena je 12. veljače izložba fotografija vlč. Ilije Orkića koje je načinio na hodočašću El Camino.
Uz nazočnost 30-ak gostiju ovaj je kulturni događaj moderirao Perica Jukić,  predsjednik Matice hrvatske ogranak Žepče koji je ukatko predstavio proces realizacije izložbe. Svima je dobrodošlicu poželio ravnatelj Centra vlč. Šimo Maršić.

Opširnije:Otvorena izložba "hodočasničkih" fotografija vlč. Ilije Orkića

Ravnica kakvu nam je sam Bog dao

42937142 470278676810745 8945677589142306816 oJoš jedna od dobitnica start-up poticaja, Lucija Leovac, uvjerila nas je da postoje razne aktivnosti i edukacije kojima mladi mogu živjeti uz Posavinu. Nakon uspješno završene jednogodišnje edukacije u voćarstvu kroz projekt Iuvenes Fructus, ona je odlučila svoje potencijale usavršavati u poljoprivrednim djelatnostima. Lucija je mlada i ambiciozna djevojka iz Domaljevca, koja je dio svog srednjoškolskog obrazovanja u smjeru poljoprivrede stekla u Orašju, a dio u Osijeku. Kroz vrijeme školovanja nije se, kako kaže, mnogo razlikovala od drugih, osim što je nosila kratku frizuru i “furala” svoj stil odijevanja stvarajući tako svoj vlastiti izraz osobnosti.

Opširnije:Ravnica kakvu nam je sam Bog dao

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Veljača 2019
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2019.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE