Planiranje razmjene mladih - Inside!

fb.pngyt.pngin

Kiseljak: Zajedničkim snagama za bolje sutra mladih u Kiseljaku

Radionica KiseljakU srijedu, 17. svibnja, u prostorijama Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku održana je treća, posljednja radionica u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje koji već četiri godine realizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Na radionici koju su održali vršnjački edukatori Jelena Grebenar, Franka Miloloža, Katarina Troglić i Strahinja Savić s učenicima se kroz konkretne vježbe i primjere razgovaralo o načinima i strategiji individualnog rada, te rada u grupi. Kroz zanimljive vježbe učenici su rezimirali teme o slobodnom vremenu i ovisnostima uopće, vršnjački edukatori za vrijeme treće radionice imali su cilj potaknuti učenike na zdrave životne navike te im pomoći u organiziranju kvalitetnog slobodnog vremena, kao i razvijanje socijalnih i komunikacijskih vještina s ciljem pozitivnog utjecaja na rast i sazrijevanje mladih.

Radionica KiseljakOsim radionice, vršnjački edukatori iskoristili su priliku učenicima medicinske, farmaceutske i hotelijersko-turističke škole predstaviti petodnevni ljetni Offline kamp koji će se održati od 5. do 9. srpnja kao završna faza projekta na kojem će sudionici projekta kroz vježbe, radionice raditi na razvijanju socijalnih vještina. 

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. još jednom se zahvaljuje ravnatelju Srednje strukovne škole Fojnica u Kiseljaku, gosp. Miri Raši, te pedagogici gđi. Moreni Bojo na otvorenosti, suradnji i želji da zajedničkim snagama kreiramo bolju budućnost mladih- na kojima svijet ostaje.

Josip Milanović

 

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Lipanj 2018
P U S Č P S N
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2017.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE