Dan NCM "Ivan Pavao II."

fb.pngyt.pngin

Radionica "Slobodno vrijeme" u KŠC-u "Petar Barbarić" u Travniku

KSC Travnik prva radionica Klik 7U srijedu, 29. ožujka, u prostorijama Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ u Travniku uspješno je održana prva od tri radionice u sklopu projekta „Prevencija ovisnosti kod mladih- Klik za zdravlje“. Na samom početku radionice sve nazočne učenike pozdravio je Josip Milanović, koordinator projekta koji je predstavio rad i aktivnosti Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ koji realizira ovaj projekt.

Na radionici koju je vodila Jelena Grebenar, vršnjačka edukatorica, petnaest učenika osmog razreda aktivno je sudjelovalo i razgovaralo o temi „Slobodno vrijeme“, te o tome kako provode slobodno vrijeme, tko i što im „krade“ vrijeme. Mladi su kroz interaktivnu radionicu imali priliku osvijestiti važnost korisno provedenog i pametno iskorištenog slobodnog vremena. Također, ponuđene su im i u praksi pokazane metode upravljanja vremenom, koje su od ključne važnosti za njih kao učenike s mnoštvom obaveza.

KSC Travnik prva radionica Klik 10Tijekom radionice radoznalim osmašima predstavljene su i ostale aktivnosti projekta „Klik za zdravlje“ te im je upućen poziv za sudjelovanje na ljetnom Offline kampu. Ovim se putem zahvaljujemo Upravi KŠC-a „Petar Barbarić“ na gostoprimstvu te, naravno, učenicima bez kojih radionica ne bi bila moguća.

KSC Travnik prva radionica Klik 9Jelena Grebenar

duhovnosttabFGTAB-1.pngVGTAB-1.png

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2017
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2017.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17