IZDVOJENO
FRIEDENSGRUND

fb.pngyt.pngin

Animiranje kroz učenje i zabavu

Igre CopyČetvrti dan Specijalizacije animatora Vrhbosanske nadbiskupije započeo je kao i svi prethodni, sv. misom, a završio večernjom molitvom. Točke programa su različite, ali specijalizacija animatora je specifična po tome što se svaka prilika ujedno koristi i za jačanje duhovnosti i poziv mladima da teškoće u svom animatorskom radu nadilaze uz pomoć Božije riječ i po primjeru Isusa Krista.

Opširnije:Animiranje kroz učenje i zabavu

Ustrajnost i neiscrpna energija budućih animatora

Radionica animatori CopyTreći dan specijalizacije animatora koji se od 16. srpnja održava u župi sv. Ane u Radunicama, kao i prethodna dva obilježen je ustrajnošću i neiscrpnom energijom budućih animatora. Nakon jutarnje sv. mise na kojoj je prof. dr. Šimo Maršić posvijestio mladima vrijednost strpljenja u svemu što rade, program je nastavljen u duhu kreativne radionice, radionice o prvopričesnicima, krizmanicima te plesne radionice.

Opširnije:Ustrajnost i neiscrpna energija budućih animatora

Započela specijalizacija devete generacije animatora

Centar i animatoriU nedjelju, 16. srpnja u župi sv. Ane u Radunicama započela je deveta specijalizacija animatora Vrhbosanske nadbiskupije. Nakon uspješno održane četiri formacije, 33 mladih iz Sarajeva, Gromiljaka, Nove Bile, Radunice, Novog Travnika, Travnika, Jajca, Vidovica, Mostara, Viteza, Rame, Zenice i Tuzle došli su kako bi jednogodišnje školovanje zaključili sedmodnevnim bogatim i sadržajnim programom.

Opširnije:Započela specijalizacija devete generacije animatora 

VGTAB.pngFGTAB.png

KALENDAR DOGAĐANJA

Srpanj 2017
P U S Č P S N
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2017.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17