MARIJAFEST BIH

fb.pngyt.pngin

Jesi li ponio putovnicu?

19.4. koferi2 1Život se može promatrati kao putovanje. Na putovanja uglavnom idemo s nekim. Tako je i sa životom. Potreban ti je suputnik. Kao što je za prelazak u drugu zemlju potrebna valjana putovnica, tako je i za život vječni potrebna „putovnica“.

Opširnije:Jesi li ponio putovnicu?

Učenici KŠC-a "Sv. Pavao" u Zenici razgovarali o slobodnom vremenu

klik 1U ponedjeljak, 16. travnja u sklopu projekta Prevencija ovisnosti kod mladih - Klik za zdravlje, uspješno je održana prva radionica za učenike prvih razreda gimnazije KŠC-a „Sv.Pavao“ u Zenici koju su vodili Strahinja Savić i Adriana Drljepan, vršnjački edukatori. Kroz temu Slobodno vrijeme, učenici su razgovarali o važnosti i značaju kvalitetnog korištenja slobodnog vremena te o tome tko i što im „krade“ vrijeme. Uslijedila je kratka diskusija o tome je li roditelji ili oni trebaju određivati njihovo slobodno vrijeme, nakon koje je susret završen zajedničkom evaluacijom.
klik 3Ovim putem zahvaljujemo Upravi KŠC-a „Sv. Pavao“ na gostoprimstvu te učenicima bez kojih radionica ne bi bila moguća.

Djelatnici Centra za mlade učili o vještinama i metodama rada s djecom

Edukacija1Djelatnici Nadbiskupijskog centra za mlade Ivan Pavao II. su 16. travnja 2018. sudjelovali su na drugom predavanju u sklopu projekta Because we care, održanom u prostorijama Centra za mlade u Sarajevu. Ovaj projekt ima cilj educirati djelatnike i suradnike Centra za mlade o pravima djece, smjernicama za sigurniji i učinkovitiji rad s djecom te mjerama i načinima kako najmlađima pružiti podršku, sigurnost i zaštitu.

Opširnije:Djelatnici Centra za mlade učili o vještinama i metodama rada s djecom

FGTABVGTAB

KALENDAR DOGAĐANJA

Travanj 2018
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2017.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17

Pročitajte članke iz rubrike duhovnost.

Svi članci
Ovdje možete postaviti svoje pitanje mladom teologu koje se odnosi na sve ono što se koristiti vašem duhovnom rastu u vjeri. Odgovor na postavljeno pitanje vratit ćemo vam elektronskim putem. Vaši podaci i pitanje će ostati u strogoj privatnosti. Pitanja možete slati od ponedjeljka do petka u razdoblju od 8 do 16 sati.

PITAJTE