OFFLINE KAMP

fb.pngyt.pngin

Knjiga Odsjev ljubavi Vinka kardinala Puljića na 46. Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije

Kardinalova knjigaEkskluzivno na 46. Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji se održava ovoga vikenda (26. i 27. svibnja) u Gospinom svetištu u Komušini svi mladi ali i hodočasnici koji će sudjelovati na programu imat će priliku nabaviti knjigu Vinka kardinala Puljića, vrhbosanskog nadbiskupa pod nazivom Odsjev ljubavi.

Opširnije:Knjiga Odsjev ljubavi Vinka kardinala Puljića na 46. Danu mladih Vrhbosanske nadbiskupije 

Sve je spremno za 46. Dan mladih u Komušini.

Cover za facebook profilVeć 46. godinu za redom posljednjeg vikenda u svibnju mjesecu održava se Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji okupi nekoliko tisuća mladih u Gospinom svetištu u Komušini- Kondžilo. Ovogodišnji Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije koji će se održati pod geslom Velika mi djela učini svesilni (Lk 1, 49) započinje sutra, u petak 26. svibnja kada će više od 150 mladih sudjelovati na sv. Misi koju će predvoditi Vinko kardinal Puljić, vrhbosanski nadbiskup a koju će animirati zbor mladih Spes iz Žepča. Nakon sv. Mise i ručka, mladi iz više od 10 župa Vrhbosanske nadbiskupije koji sudjeluju u pretprogramu Dana mladih imat će priliku poslušati svjedočanstva ljudi kroz radionicu Žive biblioteke.

Opširnije:Sve je spremno za 46. Dan mladih u Komušini. 

DESETI SOCIJALNI DAN MLADIH

Socijalni danU organizaciji Udruženja „INFOHOUSE“ 25. svibnja 2017. godine, održan je 10. Socijalni dan mladih u kojem sudjeluju mladi iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. rado sudjeluje u ovom projektu i pruža mladima mogućnost za svoje prve radne korake. Ove godine ugostili smo učenike iz dvije srednje škole iz Sarajeva, Selmu Đonlagić i Sajdu Azemović iz Srednje škole za okoliš i drvni dizajn te Mirzu Fejzića i Edina Bibera iz V gimnazije. Nama je bilo zadovoljstvo naučiti ih nešto o poslu kojim se bavimo i dočarati im kako izgleda naš radni dan, a kakva su iskustva oni stekli pročitajte u nastavku.

Opširnije:DESETI SOCIJALNI DAN MLADIH

DJELATNICI ZAJEDNIČKIM PUTOVANJEM OBILJEŽILI 10 GODINA POSTOJANJA NCM "IVAN PAVAO II."

venecija 1U razdoblju od 19. do 24. svibnja 2017., djelatnici i ravnatelj vlč. Šimo Maršić, zajedničkim putovanjem obilježili su 10 godina postojanja NCM „Ivan Pavao II.“, koji je službeno  registriran 2007. godine, s tim da je Ured za mlade Vrhbosanske nadbiskupije djelovao još od 2004. godine u prostorijama Vrhbosanskog ordinarijata. Po uzoru na zaštitnika sv. Ivana Pavla II. - papu putnika, putovanje je imalo za cilj duhovno i kulturno obogaćivanje djelatnika, ali i njihovo međusobno upoznavanje, kako bi što uspješnije zajedničkim snagama ostvarivali svoje poslanje u radu s mladima. Prvi dio putovanja bio je posvećen upoznavanju Italije, gdje su u Villaggio San Paolu, svoj zajednički odmor započeli slavljem sv. mise. U riznicu sjećanja, ostale su utisnute i sličice preostalih dana zajedničkog  odmora, iz primorskih gradova Istarskog poluotoka.

Opširnije:DJELATNICI ZAJEDNIČKIM PUTOVANJEM OBILJEŽILI 10 GODINA POSTOJANJA NCM "IVAN PAVAO II."

VGTAB.pngFGTAB.png

KALENDAR DOGAĐANJA

Svibanj 2017
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2017.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17