Dan NCM "Ivan Pavao II."

fb.pngyt.pngin

FORMACIJA ANIMATORA - Mladi za mlade

Animator

Škola animatora „Mladi za mlade“ ima za cilj educirati mlade Vrhbosanske nadbiskupije ali i drugih biskupija na međunarodnoj razini kako postati animator župne zajednice te organizirati razne susrete za mlade u svojim zajednicama.  U ovoj školi mladi uče od mladih te postaju „produžena ruka“ župnicima, katehetama u svojim zajednicama.

O nama

BITI MLAD, BITI AKTIVAN, RADOSTAN I KORISTAN - BITI ANIMATOR
Već devet godinu za redom, Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ organizira školu animatora „Mladi za mlade“ čija je specifičnost programa je u tome što, kako sam naziv kaže, mladi uče od mladih kako postati animatori i voditi skupine mladih u župnim zajednicama. Dosadašnje iskustvo pokazalo je kako su animatori uvelike olakšali pastoralno djelovanje na župama i postali pouzdan stup u realizaciji projekta na nadbiskupijskoj i međunarodnoj razini. I u ovoj akademskoj/ školskoj godini, Škola animatora sastoji se od četiri vikend formacije i ljetne specijalizacije gdje će mladi kroz ovaj program obogatiti svoje znanje i vještine u svrhu služenja i svjedočenja Kristovog života svojim primjerom.

duhovnosttabFGTAB-1.pngVGTAB-1.png

KALENDAR DOGAĐANJA

Listopad 2017
P U S Č P S N
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

DONATORI I PRIJATELJI NCM „Ivan Pavao II.“

logo_mlc.png

 

Copyright© 2007.-2017.

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih

Ivan Pavao II. - Sarajevo.

 

Sva prava pridržana.
Sadržaji s ovih stranica se mogu prenositi bez

posebne dozvole uz navođenje izvora.

O NAMA

Nadbiskupijski centar za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ (NCM „Ivan Pavao II.“) mjesto je duhovnosti, susreta i obrazovanja; mjesto gdje mladi imaju mogućnost odgoja i rasta u vjeri, priliku za susrete s drugim i drugačijim, te mogućnost dodatnog obrazovanja.

 

VIZIJA: Mostovi povjerenja

 

MISIJA: Za sretniju budućnost mladih!

 

MOTO: ZA MLADE I BOLJE SUTRA

designer17